Lansering

Nu moderniserar vi Sveriges varv!

Nu lanseras inköpsportalen Seacloud. En fullsortiments portal för alla båtvarv och marinbutiker i Sverige. Med ett modernt och enkelt gränssnitt förenklar vi inköpsprocessen. Flera av dom största grossisterna har redan anslutit sig och på Seacloud finns det idag över 50 000 produkter.

Det här är något som branschen efterfrågat länge. Samlat utbud, tillgång till de bästa leverantörerna, aktuell lagerstatus, offert kopplat till slutfakturering. Ordning och reda och spara tid – och inte minst konkurrenskraftiga priser.

“Vi måste modernisera båtbranschen och det här är ett första steg. Vi vill med Seacloud skapa moderna verktyg som förenklar inköps och försäljningsprocessen för varven” -- säger Andreas Myrén, Grundare

Grundidén i Seacloud är enkel

På Seacloud så hittar varven över 50 000 produkter, med allt från verktyg till grabbräcken och sjökortsplotter, på seacloud hittar varvet allt dom behöver.

Med Seacloud så får du varorna sorterade till rätt båt/ projekt

När man beställer produkter från seacloud så gör man det mot en båt eller projekt. Beställningarna skickas sedan ut till leverantörer i branschen och leverantörerna skickar produkterna till seaclouds lager. Vi sorterar sedan varorna enligt beställningen i ett paket så varven slipper ta emot massor av paket. Enkelt ochsmidigt för varven.

Känn dig säker på att du tar rätt betalt

Vi hjälper varven ta rätt betalt. Med vår unika marginalkalkylator kan varven känna sig säkra på att de tar rätt betalt. Varvet ser tydligt vilka kostnader som de har och beräknar fram sitt försäljningspris. Alltid rätt pris. Sedan skickar varvet ut en offert direkt till båtägaren som godkänner med BankID. Enkelt och smidigt även för båtägaren, och det brukar vara uppskattat.

Se även vår reklamfilm (54 sek)

Kontakta oss för demo

Kontaktuppgifter
Andreas Myrén
08 773 11 00
marknad@seacloud.se
www.seacloud.se